REFERENTIES

SUCCESVERHALEN BIJ KLANTEN

POLARES

Polares is een financieel adviseur met professionele know-how in 4 gebieden: successie, inkomen, vermogen & pensioen. Polares is gegroeid vanuit het besef dat financieel advies anders moet en hanteert een unieke aanpak die uw denken over vermogensplanning grondig zal veranderen. Via geëngageerde en betrokken adviseurs staat Polares garant voor deskundig advies met focus op belasting- en kostenbesparing.
Polares heeft geen binding met één bepaalde partij en gaat voor eerlijke oplossingen met een heldere kostenstructuur, zonder verrassingen.

www.polares.be

KAMPEERWERELD

Kampeerwereld en zijn Franstalige tegenhanger Camping & Loisirs is op tien jaar tijd uitgegroeid tot dé referentie in mobiele recreatie. Uitgever en hoofdredacteur William Smesman heeft 13 jaar ervaring als redactiesecretaris gecombineerd met de passie voor kamperen. Het resultaat is een uiterste informatief magazine dat zowel in het Nederlands (Kampeerwereld) als in het Frans (Camping & Loisirs) verschijnt en waarin iedere kampeerder zich terugvindt. Kampeerwereld is dan ook één van de enige Europese kampeermagazines die de testen effectief in de praktijk doet.

www.kampeerwereld.com

ENPLUS

Een liefde voor mode-accessoires en in het bijzonder voor sjaals, blij worden als dat ‘extra’ stuk je outfit ‘af’ maakt… Deze ingrediënten gecombineerd met een aloude droom van een eigen winkel, resulteert nu in een eigentijdse variante nl. een ‘web’-winkel voor mode-accessoires, ‘Enplus’ genaamd.

www.enplus.eu

PROTECTIONS

Protections is een geregistreerde verzekeringstussenpersoon bij de FSMA (Financial Services and Markets Authority) onder het nummer 067380 A. Sinds september 2009 maken wij deel uit van Touring. Naast de directe boekingen bestaat onze klantenportefeuille uit diverse reisorganisatie en touroperators met ondermeer Connections, Airstop, Het Zuiderhuis, Corendon, Skiworld, Transeurope, Anders dan Anders, WEP, Continents Insolites … Voor de 24/7 dienstverlening werken wij samen met Touring. Hun teams zijn getraind om te handelen in noodsituaties en staan onder leiding van ervaren dokters.

www.protections.be

Frans van Ryhovelaan 325, 9000 Gent, Belgium

Excelsiorlaan 15, 1930 Zaventem, Belgium

Meensesteenweg 699, 8800 Roeselare, Belgium

Wilselsesteenweg 257, 3010 Leuven, Belgium

Haïfastraat 6, 2030 Antwerpen, Belgium

Durmitorska 1, Beograd, Serbia

Jovana Subotića 1, Novi Sad, Serbia

Melkerijstraat 1, 2340 Turnhout (Beerse)